2010. november 14., vasárnap

Cristiano Ronaldo



Cristiano Ronaldo

Születési dátum: 1985. február 5.
Magasság: 185 cm
Állampolgárság: portugál


Karrier:
2003-tól 2009-ig a Manchester United játékosa volt, ahol  a Bajnokok Ligáját, az angol szuperkupát és a FIFA-klubvilágbajnokságot is nyert, továbbá a csapat játékosaként Aranylabdás is lett. 2010-től a Real Madrid játékosa, valamint a portugál válogatott csapatkapitánya lett.
 
 
 

Botrány:
Ronaldo messzeföldön híres szexuális étvágyáról. Barátnői, szeretői és prostijai időnként kiteregették szexuális szokásait. 2005-ben feljelentést tett két fiatal nő, akik azt állították, hogy Cristiano Ronaldo szexuálisan zaklatta őket. A BBC hamarosan arról tudósított, hogy a portugál focista rendőri kísérettel vett részt egy rendőri kihallgatáson, majd őrizetbe vették!Bár a vádat bizonyíték hiányában hamarosan ejtették,konkrét állásfoglalás sem a Manchester klubcsapat, sem Ronaldo részéről nem érkezett. A focista egyébként aljas rágalomnak titulálta az esetet.
 
 
 
 
 
Magánélet:
Barátnői listáját nehéz lenne közzétenni, annyi volt neki. 2009 nyarán egy éjszaka erejéig összejött Paris Hiltonnal a los angelesi My House klubban. 



„Cristiano és Paris egész éjjel smároltak. Az összes pincérnő Cristano asztalával foglalkozott, ugyanis annyi ital fogyott, hogy folyton körülöttük kellett ugrálniuk" – mondta az egyik pincér, aki hozzátette, Ronaldo 20.000 dollárnál is többet költött alkoholra, ami erősen meg is látszott mindkettejükön.
„Ronaldo bevett egy üveget a lábai közé, amit Paris kielégítéshez használt mozdulatokkal simogatott" – hívta fel a figyelmet a szexuális vonzalomra az egyik jelenlevő a The Sunban. „Teljesen belefeledkeztek egymásba, olyanok voltak, mint akik már ezer éve randiznak" – tette hozzá a szemtanú.
A Stuff.co.nz szerint a pár ezután közösen hagyta el a szórakozóhelyet, ahonnan Hollywood Hillsbe mentek, Nicky Hiltonhoz. Ronaldo végül hajnal ötkor, hatalmas mosollyal az arcán lépett ki a rezidenciából.
Ezen kívül összehozta a pletykasajtó Kim Kardashiannal is.

Ronaldo jelenleg Irina Shayk modellel jár már jó ideje.
 
 
Ronaldo a szabadidejében ezen kívül gyakran vállal modellmunkát, többek közt a közelmúltban az Armani arca volt.
,,Nem hiszem, hogy bájgúnár lennék, csak szeretem, ha tökéletes a külsőm. Tudom, hogy a modellkedés miatt több férfitársam kigúnyol, de szerintem csak egyszerű féltékenységről van szó." nyilatkozta.
 
 
 
 
 
ÉRTÉKELÉS:



4 megjegyzés:

  1. Ronaldo fiatalabb ManU-s korában még tetszett, de mostanában elment egy olyan metroszexuális irányba, hogy már nem látom benne a férfit. Ezek az Armanis képek pedig szerintem totál viccesek. A beállások, meg a víz...UUUUhhhh...
    Nálam: *** (de csak mert szerettem a Unitedban)

    VálaszTörlés
  2. Ronadora is Adjátok Le Szavaszatokat

    VálaszTörlés
  3. szerintem jól focizik,és jól néz ki. szintem ugyanolyan jó mint pl. Torres vagy Ramos. mindhármólyukat nagyon szeretem! :)

    VálaszTörlés
  4. A világ legjobb focistája!

    VálaszTörlés