2010. november 14., vasárnap

Andy Carroll


Andy Carroll


Születési dátum: 1988. január 6.
Magasság: 190 cm
Állampolgárság: angol



Karrier:
Andy az egyik legígéretesebb angol tehetség, jelenleg a Newcastle United labdarúgója.





Botrány:

Fiatal kora ellenére Andy már jó sok zűrbe belekeveredett. Tavaly decemberben egy szórakozóhelyen bántalmazott egy férfit. A futballista később úgy nyilatkozott, hogy ő csak védte magát a férfivel szemben.
Idén tavasszal állítólag egy szerelmi ügy miatt verekedett össze csapattársával, Steven Taylor csapatkapitánnyal. Az összetűzésben mindketten megsérültek: Taylornak az állkapcsa, Carrollnak a keze tört el. A Daily Mail úgy tudja, hogy az eset hátterében egy nőügy áll: Taylor állítólag sms-üzeneteket kapott Carroll volt barátnőjétől, ezen dühödött fel az angol U21-es válogatott egykori csapatkapitánya, és emiatt esett neki Taylornak. Emellett barátnője bántalmazásának vádja miatt is folyik ellene eljárás. Carrollt őrizetbe vették a tinédzser Laurie Henderson feljelentése után, s a bíró azzal a feltétellel helyezte óvadék ellenében szabadlábra, hogy január 10-ig, az ügy tárgyalásáig a United csapatkapitányának, Kevin Nolannek az otthonában kell laknia.
Ám itt még nincsen vége a botránysorozatnak. Carroll a bírósági határozat miatt kénytelen-kelletlen legjobb barátjához, Nolanhez költözött, ahol aztán a házban valóságos szexorgia részese volt. A két labdarúgó és egy ismerősük beszerzett három örömlányt, akik fekete macskának(!) öltözve elégítették ki szexuális vágyaikat, majd a Nolan-ház mozitermében kokaint fogyasztottak. Az esetből ismét nagy botrány keletkezett.


Nolan és Carroll


Magánélet:

Andy nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy Cheryl Cole álmai nője, és nagyon szeretne randizni vele. Elmondta, hogyha kapna egy esélyt akkor bebizonyítaná, hogy ő lenne az első és az egyetlen a számára. (megj.: az előző botrányait tekintve: HA HA HA)






ÉRTÉKELÉS:



1 megjegyzés:

  1. Ő még nagyon fiatal, de látszik, hogy jó pasi lesz (nagyon magas!). Balhés a srác, de nekem bejön :)
    Nagyon felkapták mostanában, úgyhogy el is fog szállni magától az tuti.
    Nálam: ****

    VálaszTörlés