2010. november 17., szerda

Közkívánatra: Sergio Ramos







Sergio Ramos

Születési dátum: 1986. március 30.
Magasság: 183 cm
Állampolgárság: spanyol


Karrier:
Sergio Ramos spanyol világbajnok labdarúgó, jelenleg a Real Madrid hátvédje. Őt a világ egyik legjobb fiatal hátvédjeként tartják számon.




Magánélet:
Sergio Ramos és Cristiano Ronaldo között van egy közös pont: Nereida Gallardo. Ugyanis a modell mielőtt CR17 kevese lett, viszonya volt Sergioval.
A fiatalok egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg. Sergio Ramos két barátjával volt a klubban, ahol találkozott Nereida Gallardóval és társaságával, és végül valamennyien a labdarúgó házában kötöttek ki.
A barátok szerint  spanyol futballista végig Nereidával foglalkozott, és a hálószobájába vezette. "Nereida nem bocsátkozott részletekbe, de arról biztosított minket, hogy nem a fociról beszélgettek vagy a bárányokat számolgatták"
A spanyol focista és a modell később is kapcsolatban maradtak, de csak barátként. Sergio Ramos felhívta a modellt, és sok szerencsét kívánt neki, amikor kiderült, hogy összejött Cristiano Ronaldóval. A rossznyelvek szerint azonban ezek után is összejártak, és ez állt Ronaldóék szakításának hátterében is.





Sergiónak jelenleg nincsen barátnője, de több modellel is kapcsolata volt (Elizabeth Reyes, Carolina Martinez).




ÉRTÉKELÉS:





6 megjegyzés:

  1. Köszi :)
    Hajrá Sergio!!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez a Ramos egyáltalán nem jó képű, de van benne valami. Szexi.

    VálaszTörlés
  3. Bocs, jóképű akart lenni (nem jó képű)

    VálaszTörlés
  4. áá szerintem meg nagyon jól néz ki :DD egyik kedvenc játékosom, persze nem azért mert helyes... De végülis ízlések és pofonok.. :) valakinek Ramos jön be, valakinek pedig Roni... :D Ronit is szeretem, ne értsétek félre :) de Ramos valahogy szexibb (kinézet alapján:))

    VálaszTörlés
  5. Névtelen ........ Szerintem nagyon jó pasi :D
    I LOVE YOU

    VálaszTörlés
  6. nektek mi nem tetszik benne ??

    VálaszTörlés