2010. november 14., vasárnap

Gerard Piqué




Gerard Piqué



Születési dátum: 1987. február 2.
Magasság: 193 cm
Állampolgárság: spanyol



Karrier:
Piqué éremgyűjteménye nem lehetne már impozánsabb, a Manchester Uniteddel angol bajnok és Bajnokok Ligája győztes, ráadásul ugyanezt elérte a Barcelonával is, amivel ugyancsak bajnok lett, és a legrangosabb európai kupát is elhódította. Nem mellesleg természetesen világbajnok is.
 
 
A pályán

Félmeztelenül

Botrány:
Alaposan felbolygatta a közvéleményt az a fotó, amin a Barcelona labdarúgócsapatának két sztárjáról, Zlatan Ibrahimovic-ról és Gerard Piqué-ről készült tavasszal, akik meglehetősen intim közelségben álltnak egymással szemben. A Nou Camp előtt álltak egy kocsi mellett, és bár természetesen nem lehet tudni, miről beszélgetnek, a mozdulatok sok mindent elárulnak. A rossz nyelvek szerint a svéd csatár egy duzzogó szerelmeshez hasonlít, akit a partnere megpróbál kiengesztelni, miközben meghitten szorongatják egymás kezét.
 
 
A vehemensebb szurkolók azonnal homoszexualitással vádolták meg a sztárokat, de még a legenyhébb hozzászólások is igencsak félreérthetőnek találták a felvételt.
 
 
 
Magánélet:
Piqué két komolyabb kapcsolatáról lehet tudni. Az első nagy szerelem Lisa Lazarus, walesi számazású színésznő és model volt. Lisa szépségkirálynő, megnyerte a Miss UK és a Miss Universe címeket 2008-ban. Piqué akkor randizott vele, amikor még Manchesterben játszott.
Jelenleg egy 23 éves Nuria Tomas nevű fiatal lánnyal randizik. Nuria belsőépítészként végzett,  most a családi vállalkozásban dolgozik. Apja egy híres üzletember, van egy sonka gyártó cégük. 2009 áprilisában tűntek fel először együtt, azóta többnyire a barátok által internetre feltöltött képeken lehet őket együtt látni.
A világbajnokság alatt azonban elterjedt a hír, hogy Piqué összejött a híres énekesnő Shakirával. Később egy spanyol magazin megjelentetett néhány fotót, amin Piqué és Shakira ugyanazt a hotelt hagyják el. Majd lefényképezték a focistát, amint Shakira klippforgatásának helyszínére igyekszik. Mindenesetre Piqué kapcsolata emiatt Nuriával nem fejeződött be, hiszen a nyáron Görögországba sütették együtt a hasukat.
 
 
Nuriával és Shakirával
 
 
 Fotózáson
 
 
ÉRTÉKELÉS:



 

 

2 megjegyzés:

  1. Piqué férfias is, meg szexi is. Nem tudom megállapítani, hogy jóképű-e, sőt még azt sem igazából, hogy tetszik-e nekem. Vegyes róla a véleményem. Őt a legnehezebb értékelnem.
    Nálam: ****

    VálaszTörlés