2010. november 14., vasárnap

Marco Borriello





Marco Borriello

Születési dátum: 1982. június 18.
Magasság: 180 cm
Állampolgárság: olasz



Karrier:  
A Genoa és  AC Milan csapatában játszott, jelenleg az AS Romát erősíti.
 
 A pályán
 
 
 
Botrány:  
2006-ban kokaint találtak a szervezetében, ezért pár hónapig eltiltották a játéktól.
 


Magánélet:
Marco kifogta Olaszország legszexisebb showgirljét, az akkor még ismeretlen Belen Rodriguezt, akivel aztán nem szégyenlősködtek, nyaralásaik alkalmával szinte szoftpornóba beillő jelenetekkel kényeztették el a rájuk vadászó fotósokat.
 
 
 

Belen azonban miután híres sportoló pasija farvizén evezve híres lett, állítólag megcsalta a csatárt Ivana Trump gigoló fiatal férjével, Rossano Rubicondival, akivel a Magyarországon már ismert reality, a Sziget című műsor kapcsán ismerkedtek meg. (A Milan drukkerei egy alkalommal ki is gúnyolták, miután egy bajnoki meccsen Borriello több ígéretes helyzetet is elhibázott, szurkolók minden alkalommal gúnyos Rossano, Rossano kántálással jutalmazták a csatár erőfeszítéseit.) Aztán miután szakítottak, Belen gyorsan összejött Fabrizio Coronával. (A rossznyelvek szerint Belen miatta hagyta el végleg Borriellot, bár a lány váltig tagadta, hogy lefeküdt volna Fabrizióval, miközben még a focista barátnője volt).
Mindenesetre Marco nem kesergett sokáig, pár hónap múlva már másik igencsak dögös ismert olasz modellel fényképezték le nyaralás közben. De hogy most kivel jár, arról nincsen hír…
 
 
 
 
 
 
ÉRTÉKELÉS:
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. Ha szexit kell választani, akkor Borriello az aztán az. Ezt szerintem senki nem tagadhatja le. Nem ő a legszebb, sem a legnagyobb sztár, de kétségtelenül férfias.
    Nálam abszolút: *****

    VálaszTörlés
  2. Minden szavaddal egyet értek kedves Kenzie:)

    VálaszTörlés